Afotos.nl
Afotos.nl is de roei foto site van Pieter Appelman. In 2004 ben ik begonnen met het maken van roei foto's binnen mijn eigen vereniging. Sinds 2009 ben ik ook actief via deze website Afotos.nl om het voor een groter publiek mogelijk te maken afdrukken te verkrijgen van hun mooiste sport momenten.
Het maken van roei foto's doe ik voor mijn plezier, voor inkomsten heb ik een fulltime baan. De opbrengsten die ik verkrijg met de foto afdrukken dekken slechts een fractie van de uitgaven aan foto apparatuur die ik doe.

Copyright
Alle foto’s op deze site zijn van Pieter Appelman. Het foto album op deze site maakt het kopieren van de foto’s enigzins lastig. Ik heb er echter geen problemen mee als de foto’s voorzien van de letters Afotos.nl op andere verenigingswebsites of persoonlijke profielen worden geplaatst. Print screen (prt scr knop) in combinatie met paint is de makkelijste oplossing hiervoor.
Commercieel gebruik en/of gebruik van foto's zonder het watermerk is niet toegestaan.

Linken naar een losse foto
Gebruik de fotomail knop bij een foto om een link te sturen per email naar een bekende. Je kunt deze link ook naar jezelf sturen om deze vervolgens op een site naar keuze te plaatsen.

Aanbevolen computer configuratie
Deze site is het best te bekijken met computers met een scherm resolutie van minimaal 1280 x 1024 pixels. Wanneer u problemen ondervind met het bekijken van het foto album, is deze ook los te bekijken via: oypo.nl/afotos