Samenwerking met Oypo.nl
Bestellingen van de foto’s worden afgehandeld in samenwerking met Oypo.nl. Afotos.nl plaatst de foto’s online via Oypo. Oypo is verantwoordelijk voor het gehele bestel proces. Door deze efficiente manier is het simpel om te bestellen en kunt u uw bestelling doorgaans binnen enkele werkdagen thuis verwachten.

Kwaliteit
De foto’s worden geschoten op 18 megapixel resolutie. De afdruk wordt gedaan door ProFotoNet printservice op hoge kwaliteit Fuji Digital Professional DPII-papier.

Bestellen
Hebt u een of meer foto’s gevonden? Bestel deze dan in een van de verschillende formaten. Naar keuze in glans of mat.
De prijs, verzend- en orderkosten worden in de winkelwagen vermeld. Uiteraard ontvangt u de afdruk zonder de witte teksten die op de website over de foto zijn geplaatst.

Betalen

U kunt eenvoudig betalen met een overschrijving via elektronisch bankieren, iDEAL of een overschrijvingsformulier. Ook betalen met Visa, Mastercard of PayPal is mogelijk. Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ziet u direct de betalingsmogelijkheden. U ontvangt ook een bevestingingsmail met alle informatie

Levering
U kunt eenvoudig controleren of Oypo uw betaling heeft ontvangen en of de foto’s zijn afgedrukt en verzonden. Dit doet u door op de link in de bevestigingsmail te klikken.
Wanneer uw betaling is ontvangen en wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u ook een e-mailbericht. Na de ontvangst van de betaling hebt u de foto’s in uw bezit.

Vragen over uw bestelling
Oypo is verantwoordelijk voor de afhandeling van de betaling, het afdrukken en verzenden van de foto’s. Indien hier vragen over zijn, gelieve contact op te nemen met de Oypo helpdesk. Vermeld in alle gevallen uw order nummer.
Voor overige vragen of reacties kunt u uiteraard Contact opnemen met Afotos.

Format en digitale bestanden
Om het bestellen niet te ingewikkeld te maken zijn slechts een beperkt aantal formaten standaard beschikbaar. Op dit moment is het vanwege tijdgebrek helaas niet mogelijk om digitale bestanden aan te leveren.